Muut palvelut

Henkilökohtainen ohjaus

Tarjoamme kuntosaliohjaajan sekä yhteistyökumppaniemme kautta Personal Trainerin palvelut. Jäsenillemme teemme maksuttoman perusohjelman kuntosalille. Jatko-ohjelman hinta on 29 €, vuosijäsenille 20 €.

Jos haluat enemmän haastetta treeniisi, liikuntasuunnitelman, ravintoneuvontaa tai sinulla on tietyt tavoitteet, suosittelemme Personal Trainerin palveluita. Tavoitteenasi voi olla esimerkiksi liikunnan aloittaminen, painonhallinta, kiinteytys, lihasmassan lisääminen, motivaation hakeminen, paremmat ruokailutottumukset, viikkorytmitys tai treenikaverin ja peräänkatsojan saaminen. Personal Trainer ohjaa, tsemppaa ja neuvoo sinut tavoitteisiisi.

Yhteistyökumppanit

PT Lauri Lammi

PT Heidi Ilomäki (ent. Rinne)

Lapsiparkki

Tiloissamme toimii myös jäsenille maksuton lapsiparkki, jossa lapset voivat leikkiä vanhempien treenin ajan. Lapsiparkissa ohjaaja leikittää lapsia, muulloin lapsiparkki pienten asiakkaiden vapaassa käytössä. Huomioithan lapsiparkin säännöt ja siivoat jäljet leikin päättymisen jälkeen. Lapset ovat aina vanhempien vastuulla, myös silloin kun ohjaaja on paikalla. Alkuvuodesta 2017 ohjaaja paikalla lauantaisin Bodypumpin ajan klo 11 - 12.

Solarium

Nauti valoergiasta ja kesän hehkusta iholla ympäri vuoden. Solarium on maksuton yhdistelmävuosijäsenille, kuntosalivuosijäsenille 4 e / kerta, muille 8 e / kerta, 59 e / 10 krn kortti. Käytössä vastaanoton aukioloaikojen puitteissa. Voit varata ajan vastaanotosta.

Ota yhteyttä