Muut palvelut

Henkilökohtainen ohjaus

Tarjoamme kuntosaliohjaajan sekä Personal Palvelut. Jäsenillemme teemme maksuttoman perusohjelman kuntosalille. Jatko-ohjelman hinta on 29 €, vuosijäsenille 20 €.

Jos haluat enemmän haastetta treeniisi, liikuntasuunnitelman, ravintoneuvontaa tai sinulla on tietyt tavoitteet, suosittelemme Personal Trainerin palveluita. Tavoitteenasi voi olla esimerkiksi liikunnan aloittaminen, painonhallinta, kiinteytys, lihasmassan lisääminen, motivaation hakeminen, paremmat ruokailutottumukset, viikkorytmitys tai treenikaverin ja peräänkatsojan saaminen. Personal Trainer ohjaa, tsemppaa ja neuvoo sinut tavoitteisiisi.
 

Pinkin omana Personal Trainerina toimii Anniina Suvila.
Hinnat:  55 € / 1 jakoinen kuntosaliohjelma, 75 € / 2 jakoinen kuntosaliohjelma / ravinto-ohjelma.
Irtotunti Pt:n kanssa 42 €, esimerkiksi yhteinen treeni. Ohjelmahintoihin sisältyy alkukartoitus sekä ohjelman perusteellinen läpikäynti salilla. Valittavana on myös usemman tapaamisen Pt paketteja, kysy rohkeasti lisää.

Yhteistyökumppanit

PT Lauri Lammi

PT Heidi Ilomäki (ent. Rinne)

Lapsiparkki

Tiloissamme toimii myös jäsenille maksuton lapsiparkki, jossa lapset voivat leikkiä vanhempien treenin ajan. Lapsiparkissa ohjaaja leikittää lapsia, muulloin lapsiparkki pienten asiakkaiden vapaassa käytössä. Huomioithan lapsiparkin säännöt ja siivoat jäljet leikin päättymisen jälkeen. Lapset ovat aina vanhempien vastuulla, myös silloin kun ohjaaja on paikalla.

Solarium

Nauti valoenergiasta ja kesän hehkusta iholla ympäri vuoden. Solarium on maksuton yhdistelmävuosijäsenille.
Kuntosalivuosijäsenille 4 e / kerta, muille 8 e / kerta, 59 e / 10 krn, 30 e / 5 krn kortti.
Käytössä vastaanoton aukioloaikojen puitteissa. Voit varata ajan vastaanotosta.

Ota yhteyttä